Shoei X-Spirit hordtáska sisak

A shoei japánok egy újabb, harmadikat sorra állítottak fel, a szupersportos X-Spirit sisakját egy kicsit kevesebb, mint egy évvel ezelőtt. És csak ezen a nyáron érje el az egykori hatodik földet, de majdnem kétszer olcsóbb, mint Európában!

Jó dolgokkal mindig így tetszik: szomorú színekben írsz - azt fogják mondani, hogy "túl sokat eszel" (más szóval, zazhralsya), és ha világos hangokat mondasz - korrupcióval vádolják őket. Általában a dilemma. Azonban az X-Spirit III név nem rossz nyelv. Mert személyesen, szinte mindent megtaláltam, amit egy sportos sisaktól kapok.

A túlzott hangsúly a passzív biztonság kérdésére, azt hiszem, értelmetlen. Mivel a épségének megőrzéséhez a fej a vis maior esetén a Shoei hagyományosan felelős szabadalmaztatott kompozit héj AIM + (segített, hogy tartsa a tömeg 1392 g mérete M) és az energiaelnyelő hab bélés különböző sűrűségű zónák. Clasp - a legmegbízhatóbb: két D-gyűrű formájában. És ha ez megtörténik, akkor az E.Q.R.S. gyorsan eltávolítja a sisakot a fejből, két piros szalag húzásával.

 

Leginkább egy másfajta biztonságért érdekel - aktív. Először is, láthatóság. És meg kell tisztelegni a japán mérnökök napellenző határ szinte láthatatlan, akkor is, ha az álla préselik a gáztartály próbál présel ki a kerékpár egy pár kilométer per óra, vagy ha Werth oldalán a fejét, nem hiányzott egy UFO. A felső széle, bár alig észrevehető, de lehet javítani: sisak függőleges helyzet között állítható 4 °. Azt akarom, hogy panaszkodnak az eltéréssel, hogy a vár üveggel, ami véletlenül blokiruesh amikor megpróbálja növelni a látómező. De ez a szokás kérdése, nyilvánvalóan.

 

Az elődjével ellentétben, aki erősen benyomta a koponyát és az állkapocs-terület hiánya miatt szenvedett, az M méret (57-58) X-Spirit III -ja pontosan úgy feküdt, mintha: szoros és kényelmes lenne. Ugyanakkor a belső forma továbbra is jellemző a "Shoev" -forma - kissé hosszúkás.

 

Teljes rendelés és szellőztetés. Sőt, Shoei-ben úgy gondolták, hogy nem csak a hab betéten keresztül vezetnek légcsatornákat (és szerény becslések szerint több mint hat), hanem az arcok párnái is! Igaz, a kényelmes mikroklíma hátsó oldala a zaj, ami különösen a hosszú utat fülén nyomja. Ez azonban csaknem minden sportkupakot érint. És az üdvösség ebben az esetben általában egy pár füldugó.

Shoei X-Spirit III - 750 EUR

Ajánló
Kommentek
  1. Én